2011. december 15., csütörtök

BEST Szülinapja!

Mint a cím is utal rá a Legjobb barinőm szülinapja is elérkezett most Hétfőn. Éppen a Záróvizsgájára készült ugyanis kedden volt. És SIKERÜLT! Lediplomázott, ezúton is még egyszer gratulálok neki. Na de a torta. Hát az úgy kezdődött, hogy szerettem volna egy Louis Vuitton táska tortát. Piskótát megsütöttem, megfaragtam, krémmel betöltöttem.
 Idáig minden ok. Jól lehűtöttem és burkoltam unideccel. Megcsináltam rá a kis kiegészítőket mint pl az illesztések takarását, fülek, fülekhez az illesztőkéket. És utána nekiálltam, hogy megfessem a logokat. Nah hát ez az amit még nagyon gyakorolnom kell. Annyira, hogy újra burkoltam a tortát, mert ezt nem szerettem volna átadni. Végül egy egyszerű díszítést csináltam. Remélem mire 30 lesz addigra azért csak sikerül összehoznom egy LV táskát,  vagy hátha addigra még venni is tudnánk! :D
Szóval végül ilyen lett:
A lényeg, hogy Katica örült!:)


Jaj a recept majdnem kimaradt:

Piskóta szokásos Kiskukta.
Kókuszkrém:
15dkg kókuszreszelék
1csomag tejszínes pudingpor
5dl tej
10dkg cukor
2-3dl tejszín

A tejet a kókuszreszelékkel feltesszük forrni. A cukrot összekeverjük a pudingporral. Amikor felforrt a tej gyorsan belekeverjük a pudingport, addig főzzük amíg sűrű masszát nem kapunk. Ezután hűtőfürdőben kihűtjük. Amikor már teljesen hideg, felverjük a tejszínt és beleforgatjuk a krémbe.

1 megjegyzés: